avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Rog o clarificare. Prin CCM se acorda la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Rog o clarificare. Prin CCM se acorda la sfarsitul ...

Buna ziua! Rog o clarificare. Prin CCM se acorda la sfarsitul anului un ajutor pt cadouri copii salariati din fondulb de 5%. Pt salariatii aflati in suspendare pt CIC se poate acorda acet ajutor????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:33, 13 Decembrie 2023
Daca ne postati prevederea exacta din CCM, atunci va putem da un raspuns concludent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadou pentru copiii minori pentru salariat in cic Forever Forever Buna seara, Angajatorul a acordat salariatilor care au copii minori cate 100 lei pentru fiecare copil. Salariatii aflati in CIC nu au primit insa nimic. ... (vezi toată discuția)
Ajutor nastere copil claudiah28 claudiah28 Buna ziua Cel de-al doilea copil al meu se va naste in timpul Cic-ului ptr primul copil. Intrebarea mea e daca angajatorul ar trebui sa-mi acorde ajutorul ... (vezi toată discuția)
Legal sau nu? vivi23ro vivi23ro eu sint in concediu de crestere copil dar am vb cu colegele la lucru ca mai nou si la concediu medical luat sau la zilele se somaj tehnic se taie cite 1-3 zile ... (vezi toată discuția)