avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... E-factura se aplica si cabinetelor individuale?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

E-factura se aplica si cabinetelor individuale?

Buna ziua! E-factura se aplica si cabinetelor individuale de psihologie? Multumesc! Sarbatori minunata si succes in 2024!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:59, 13 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitantier pt psiholog clinician si facturier? danielavasile danielavasile Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu informatii despre ce am de facut pt a lucra corect ca psiholog clinician. Am toate actele ok pe cabinet individual, totul ... (vezi toată discuția)
Facturi emise de cabinet de psihologie emajaga emajaga Bună ziua, Dacă sunt membru fondator al unui ONG și am și Cabinet Individual de Psihologie pot tăia facturi de pe cabinet către propriul ONG ... (vezi toată discuția)
Pot avea pfa (profesie liberala) si pfa inregistrat la onrc in acelasi timp? AnamariaMF AnamariaMF Buna ziua! Detin un Cabinet Individual de Psihologie in cadrul caruia ofer servicii de psihoterapie. Ca forma de functionare cabinetul e considerat PFA - ... (vezi toată discuția)