avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... expropriere teren Etravilan Arabil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

expropriere teren Etravilan Arabil

Buna ziua,
Avem un teren extravilan de unde vom fi expropriați in anul 2024.
CNAIR construieste un drum expres.
1. Cui se va face plata exproprierii ,stiind ca titlul de proprietate este pe 4 mostenitorii? (copii mamei mele).
2. Are vreo relevanta ca terenul a fost impartit intre noi si ca suprafata respectiva mi-a revent mie , am lucrat-o si am platit impozit?
Se intelege ca titlul de proprietate nu s-a dezbatut la notar, din lipsa de preocupare a ceorlalte parti. Va multumesc , o zi buna
Ultima modificare: Miercuri, 13 Decembrie 2023
vh2, utilizator

Alte discuții în legătură

Intabulare proprietate + despagubiri cnadnr ioanacatrinei ioanacatrinei Incerc sa expun problema cat mai clar: 1. date initiale: -există un titlu de proprietate pe un teren format din două parcele, una cu teren arabil, cealalta ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune intarziata insomniac insomniac bun gasit tuturor. am nevoie de ajutor pentru aflarea unor conditii initiale pentru deschiderea unei succesiuni la multi ani dupa decesul celui care a lasat ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu bucluc. proprietar in titlul de proprietate din ... Loredana_Loredana Loredana_Loredana Mostenire cu bucluc. Proprietar in Titlul de Proprietate din 1995 Pe acest titlu de proprietate este o casa + intravilan si un teren extravilan. In urma ... (vezi toată discuția)