avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna! Daca unul din soți, îsi schimba domiciliul , ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna! Daca unul din soți, îsi schimba domiciliul , este nevoie ...

Buna! Daca unul din soți, îsi schimba domiciliul , este nevoie de prezența și acordul celuilalt soț?? Aceștia fiind despărțiți și înaintata cererea de divorț de către soț. Soția vrea sa schimbe buletinul pe alta adresa, este nevoie de acordul și prezența soțului? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Lacry80 , utilizator 13:41, 14 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar fi culmea. Bineînțeles că nu e nevoie nici de prezenta si nici de acordul sotului
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2023
gi-jane2, moderator
Mulțumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de urgenta JosefC JosefC Buna.am si eu o mica problema. Parintii unui prieten foarte bun sunt despartiti,insa nu divortati.Mamei lui i-a expirat buletinul, si ca sa il schimbe trebuie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara inainte de divort? est est Buna ziua, As avea rugamintea sa ma ajutati cu aceasta problema. Vineri, 05.11.2010, am termen sa depun intampinare la cererea “sotiei” mele. In ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume in urma divortului onutza30 onutza30 buna ziua,am si eu o intrebare:sunt divortata din 2003 si dupa divort trebuia sa revin la numele avut anterior,bineinteles ca nu am facut-o,acum as vrea sa imi ... (vezi toată discuția)