avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa vand o casa la țară, ce fac ,schița sau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa vand o casa la țară, ce fac ,schița sau cadastru, ...

Vreau sa vand o casa la țară, ce fac ,schița sau cadastru, am inteles de la un notar ca se poate vinde si cu schită? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 15:35, 18 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actele notariale precum contractul de vânzare sau donație a unui bun imobil - teren, apartament, casă se pot încheia la notariat numai dacă bunul imobil este înscris în cartea funciară (intabulat).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Trebuie efectuate masuratorile cadastrale si intabularea, asa incat sa poata sa aiba loc transferul dreptului de proprietate, printr-un contract de vanzare-cumparare.

Planul cadastral nu este necesar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri pentru iesire din indiviziune Rammona Rammona As dori sa stiu ce tipuri de acte sunt necesare pentru iesire din indiviziune si care sunt pasii de urmat. Mentionez ca am cumparat un teren de 1100mp ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare..cadastru auraspacuras auraspacuras Buna,solicit ajutorul DV.poate gasesc aici un raspuns : parintii mei au hotarat sa-mi vanda casa cu teren mie ,ei fiind divortati legal ( partajul nu a fost ... (vezi toată discuția)
Etse obligatoriu sa am releve pentru a vinde un teren cu cladire? stelutanicoleta stelutanicoleta buna seara! urmeaza sa vand o proprietate, imobil teren cu casa pe el. Am carte funciara, cadastru . Mi-a zis cineva ca trebuie releve. Trebuie neaparat? o sa ... (vezi toată discuția)