avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dupa 20 de ani de casnicie, sotia spune ca nu mai este ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dupa 20 de ani de casnicie, sotia spune ca nu mai este fericita ...

Dupa 20 de ani de casnicie, sotia spune ca nu mai este fericita cu mine si vrea sa divortam. Avem un apartament cu 3 camere cumparat prin credit din 2006, achitat integral si 2 copiii gemeni, minori . Ea imi tot spune sa-mi fac bagajul si sa plec in lume. Cred ca are pe cineva fiindca a primit cadouri foarte scumpe (telefon de 7000 lei etc) si-mi tot spune ca sunt de la o prietena. Nu am unde pleca decat cu chirie si ma gandesc daca plec mai am vreun drept la apartament.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:35, 14 Decembrie 2023
Vă sfătuiesc să nu faceți greșeala să plecați, că prin plecare pierdeți dreptul legal de a mai intra în imobil.
Ideal este să plecați după ce partajați imobilul, iar asta după divorț, când soția va trebui să vă plătească sulta pentru jumate din imobil.
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2023
Dapix, utilizator
Da, nu plecați și mergeti la avocat.
Este bine sa fiti corect informat și sa cunoasteti costurile procedurilor judiciare.
Este posibil sa aveti interesul de a tergiversa ceea ce presupune alegerea cu mare grija a avocatului.

București 2023
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj credite nevoi personale si prima casa dinuanamaria dinuanamaria Impreuna cu fostul meu sot am achizitionat in perioada casniciei un credit de nevoi personale (pe numele meu, dar el este garant) si un credit de prima casa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! probabil va urma un caz de divort in fata instantei. ... Danut56 Danut56 Buna ziua! Probabil va urma un caz de divort in fata instantei. Situatia este urmatorul: Sotia mea a plecat la un alt domn de buna voie de un an de zile, ... (vezi toată discuția)
Bună seara, in situația în care soțul este agresat fizic ... Radu_iugabv Radu_iugabv Bună seara, In situația în care soțul este agresat fizic de către soție, care ar fi cea mai potrivită soluție? Sigur, in afara unei riposte fizice, ... (vezi toată discuția)