avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Important si urgent!Bună ziua! Ce inseamna nefondat, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Important si urgent!Bună ziua! Ce inseamna nefondat, Definitiv La tribunal? Deoarece ...

Bună ziua!
Ce inseamna nefondat, Definitiv
La tribunal? Deoarece ma confrunt cu următoarea situatie: soluție în apel: nefondat , Definitiv
Iar în prima instanta: compensare de pensie între cei doi minori, care au fost despărțiți de instanta, prin stabilirea domiciliul 1minor la tata și altul la mama.
" nu înțeleg de ce am fost obligat sa plătesc pensie alimentara pt minorul care se afla la tata, dacă pensia a fost compensata în instanta de fond?
În hot.de la Tribunal " ultima pagina"
În numele legii ....se hot.scrie Apel nefondat., deoarece m-am trezit executata silit, citind cu atenție și cl hot.de la tribunal, scrie undeva în hot, ca tribunalul nu este de-acord cu compensarea de pensie, deoarece veniturile noastre, și se stabilește 25% din venituri sau minim pe economie., nu ar trebui sa fie alta soluția, la apel, și nu nefondat?
" schimbat în parte, și exemplificat privind schimbarea de pensie... în apel, și nicidecum apel nefondat?
Eu ce fac în aceasta situație, ca deja tatăl profita de situație și sunt deja executata silit, cu poprire pe cont!
Dacă cer anularea contestație la executare., pot obține ce șansă să nu achit acești bani, care sincer nici nu aveam habar ca trebuie sa ii achit!

Un sfat din partea unui specialit în domeniu ar fi minunat!
Cel mai recent răspuns: Oananm , utilizator 17:15, 8 Ianuarie 2024
Sfatul ar fi sa mergeti cu hotararile la un avocat care sa desluseasca ce a dispus instanta ca aparent dvs nu ati reusit sa ne comunicati ce scrie in hotarare, cine si de ce a facut apel.

Hotararea instantei de fond este executorie in privinta pensiei de intretinere, poate pe aceea a pus o in executare. Trebuie verificat exact ce a cerut executorul, ce s a incuviintat, in ce temei etc.
Tocmai instanta de fond, a dispus compensarea de pensie!
Apelant la proces sunt eu, iar executata silit tot eu sunt pe " un alineat" din hot.din apel unde scrie ca nu sunt deacord cu compensarea de pensie care sa hot.in instanta de fond, dar unde se scrie cu majuscule în ultima pagina IN NUMELE LEGII SE HOT. Scrie apel nefondat! Definitiv
Aceasta era întrebarea doamna avocat, dacă tribunalul iar fi notat în ultima pagina: SCHIMBAT IN PARTE SENTINA, SAU ORICE ALTA FORMULA, Înțelegeam ca am de plătit pensie ! Dar asa mi se pare o incompetenta de negreșit! Sa te joci asa cu viețile oamenilor, UITE PENSIA, NU ESTE PENSIA!

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Sfatul ar fi sa mergeti cu hotararile la un avocat care sa desluseasca ce a dispus instanta ca aparent dvs nu ati reusit sa ne comunicati ce scrie in hotarare, cine si de ce a facut apel.

Hotararea instantei de fond este executorie in privinta pensiei de intretinere, poate pe aceea a pus o in executare. Trebuie verificat exact ce a cerut executorul, ce s a incuviintat, in ce temei etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita program de vizitare minor popescunicolae popescunicolae Buna seara problema mea este urmatoarea: Am un proces in care am fost parat de reclamant in ceea ce priveste programul de vizitare minor, (proces de fond) ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie intretinere irinaursu irinaursu Fostul sot nu a platit pensia pt.copilul nostru incepand cu luna septembrie ac. pot sa ii fac plangere penala si sa ma adresez unui executor pt.recuperarea ... (vezi toată discuția)
Investirea hotararii judecatoresti lalyana lalyana Buna ziua, Am depus la Casa de Pensii Brasov in luna septembrie 2009 dosarul pentru pensionare.Dosarul s-a respins prin Decizia R 26614/10.11.2009 pentru care ... (vezi toată discuția)