avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum gasesc/descarc legea 50.1991 actualizata 2023 ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum gasesc/descarc legea 50.1991 actualizata 2023 ?

cum gasesc/descarc legea 50.1991 actualizata 2023 ?
idem normele ei de aplicare pentru ultima varianta ?
Cel mai recent răspuns: defi design , utilizator 10:41, 15 Decembrie 2023
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc frumos dar pe link-urile indicate sunt: o varianta veche din 2004 si alta din 2009.
Eu am gasit totusi varianta republicata/actualizata prin Legea 166/2023 si publicata in M.O. 498 din 7 iunie.
Dar legea este ca si inexistenta fara "Normele de aplicare" pe care nu le-am gasit nici dupa multe cautari.. Se pare ca nu au fost facute si in situatia asta, noi arhitectii, suntem cumva :copii ploii" lasati la discretia oricarui functionar...
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2023
defi design, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cititi bine ..sunt actualizate
multumesc frumos. iertare pentru lipsa de experienta dar o voi corecta.
voi transmite si colegilor arhitecti variantele actualizate.

cu deosebita consideratie,
sergiu porumboiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii Adriana_84 Adriana_84 Buna ziua, am nevoie de ultima varianta a codului muncii, daca ma poate ajuta cineva cu o varianta pdf, sau un link de unde as putea sa-l descarc... Va ... (vezi toată discuția)
Legea 319/2006 hajnyci hajnyci Buna ziua! Cineva este amabil sa imi trimita in msg privat legea 319/2006 in forma actualizata+Norme metodologice? Multumesc (vezi toată discuția)
Tinerea contabilitatii la un restaurant gabitza1980 gabitza1980 unde as putea gasi informatii in legatura cu acest subiect.riscuri,legi,declaratii etc (vezi toată discuția)