avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legal modificare de act adițional? Cât este de legal ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legal modificare de act adițional? Cât este de legal că sa ...

Legal modificare de act adițional?
Cât este de legal că sa fie modif actul adițional cu obligativitatea de a mă informa citind de pe avizier programarea,modificarea schimburilor cu 12ore înainte de intrarea în vigoare, când noi lucram in schimburi de 12/24/48,având în vedere că în cele 48 de ore sunt libera ,acasă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:46, 15 Decembrie 2023
Anterior modificarii contractului individual de munca, angajatorul are obligatia de a informa salariatul, cu privire la clauzele esentiale pe care intentioneaza sa le modifice.

Programul de muncă şi modul de repartizare a acestuia pe zile sunt aduse la cunoştinţă salariaţilor şi sunt afişate la sediul angajatorului.
Având în vedere că timp de 2ani am fost mutată la FIECARE concediu am fost mutată de pe schimb in timp ce eram in concediu,fara sa fiu anunțată în nici un fel cum pot eu sa citesc avizierul nefiind la lucru?
Modificările nu au fost afișate niciunde!
Ultima modificare: Vineri, 15 Decembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu exista obligatia sa fiti anuntata personal in timpul concediului ... la revenirea din concediu .se putea lua la cunostinta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare roi comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, O firma are 2 pc de lucru, la unul din ele se vrea program de la 8.30 la 17.30 cu pauza de 1 ora; la celalalt pc de lucru se vrea program de la ... (vezi toată discuția)
Buna seara ce mi se poate intampla daca refuz sa lucrez 12 ore ... matiuta matiuta Buna seara Ce mi se poate intampla daca refuz sa lucrez 12 ore cu 24,adica o zi cu o zi in conditiile in care in contractul meu de munca scrie ca programul ... (vezi toată discuția)
Modificare cim, informare inainte cu 15 zile sau 20? ginutz_a ginutz_a buna ziua, inainte sa se modifice codul muncii, pentru orice modificare a CIM faceam o informare angajatului cu 15 zile inainte de modificare. acum se face ... (vezi toată discuția)