avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună seara! Ce acte sunt necesare căsătoriei în ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună seara! Ce acte sunt necesare căsătoriei în România, ...

Bună seara!
Ce acte sunt necesare căsătoriei în România, pentru un cetățean columbian? De asemenea, care sunt pașii de urmat?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un cetatean din ghana Kalithea Kalithea Buna ziua ! Iubitul meu este din Ghana si as dori sa ma casatoresc cu el . As avea nevoie de ajutor in ceea ce priveste pasii pe care trebuie sa-i urmez ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean din colombia emy h emy h buna seara ...as dori sa aflu ce acte necesare ar trebui unei cetatene din colombia pentru a se casatori cu un cetatean roman mentionez casatoria va avea loc ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui de familie in urma casatoriei intre un cetatean roman si un strain oficiata in strainatate Andrei Chirica Andrei Chirica ma casatoresc in italia cu o cetateana colombiana, cand am depus toate actele ne-am trezit cu surpriza ca ei nu permit schimbarea numelui de famile, deci ea nu ... (vezi toată discuția)