avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer - compensarea zilelor de concediu neefectuate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer - compensarea zilelor de concediu neefectuate

Bună ziua, am plecat prin transfer de la un institut (spital public), către alt institut public(spital), am făcut lichidarea și mi.au rămas 20 de zile CO neefectuate 2022- 2023, mi.i s.a spus de către angajatorul de la care am plecat prin transfer că nu mi.i se poate compensa zilele de CO ramase deoarece am plecat prin transfer și că mi.i se vor transfera zilele 20 ramase la spitalul unde am fost tranferata. Celelalt angajator unde lucrez actual mi.a spus ca nu se poate asa ceva și că fostul institut public trebuie sa.mi plătească cele 20 de zile de CO neefectuate.Cum procedez deoarece sunt trimisa că o minge de pin-pong de la un institut la altul. Vă mulțumesc, care este procedura?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:03, 15 Decembrie 2023
Concediul de odihnă neacordat salariaţilor transferaţi de către unitatea de la care s-a efectuat transferul se va acorda acestora de unitatea la care au fost transferaţi, iar indemnizaţia de concediu va fi suportată de către cele două unităţi, proportional cu timpul lucrat la fiecare dintre acestea, în cursul anului calendaristic respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca in anul 2024 sunt lucrate trei luni,restul concediu medical,ca ... Ion Anisoara Ion Anisoara Daca in anul 2024 sunt lucrate trei luni,restul concediu medical,ca functionar public mai am dreptul la concediu de odihna pentru anul in curs? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna georgepbr georgepbr in cazul transferului unui f.p la o alta institutie publica, concediul de odihna ramas neefectuat va fi acordat de institutia la care se face transferul? ... (vezi toată discuția)
Am un magazin mixt unde îmi desfășor activitatea. magazinul ... 01234 01234 Am un magazin mixt unde îmi desfășor activitatea.Magazinul e amplasat pe o suprafață concesionata.Am contract de concesiune pe 2,5 ani.Mai mulți ani nu ... (vezi toată discuția)