avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Agentie imobiliara cum va emite facturi în 2024?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Agentie imobiliara cum va emite facturi în 2024?

Buna ziua

Am o Agentie imobiliara ma intereseaza faptul cum pot emite facturi la persoane fizice cat si persoane juridice din 1/01/2024?
Multumesc de raspuns
Ultima modificare: Vineri, 15 Decembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Obligat la plata tva prin contract? curioasabela curioasabela La un contract de vizionare imobiliara incheiat intre o agentie imobiliara si o persoana fizica posibila cumparatoare este de la sine inteles ca persoana ... (vezi toată discuția)
Activitatea de agent imobiliar (intreprinere individuala) necesita utilizarea casei de marcat fiscale,? unde se incadreaza aceasta functie/meserie/profesie? florinbc florinbc Doresc sa infiintez o II avand activ. principala - tranzactii imobiliare. Precizez ca am lucrat in domeniu ,SC agentie SRL unde se emiteau bonuri fiscale, ... (vezi toată discuția)
Cota de tva la vanzare apartament ionutlascu1993 ionutlascu1993 Salutare, Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns legat de cota de TVA. In anul 2022 am semnat un antecontract de vanzare-cumparare in care era mentionata ... (vezi toată discuția)