avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am un dosar schimbare prenume la Primarul general al ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am un dosar schimbare prenume la Primarul general al Capitalei ...

Am un dosar schimbare prenume la Primarul general al Capitalei de 6 luni de zile, nu mai stiu cum sa procedez, am trimis petitii peste petitii la primarie, la cabinetul primarului, viceprimarului, corpul de control al primariei, nimeni nu vrea sa imi dea nici o informatie de ce nu se semneaza de sase luni de zile?? dac m-ati putea ajuta cu o sugestie?
Cel mai recent răspuns: grb1 , utilizator 10:28, 4 Aprilie 2024
Primarul general al municipiului Bucureşti, se pronunţă prin emiterea dispoziţiei de admitere sau de respingere a cererii de schimbare a numelui, în termen de 30 de zile de la primirea cererii însoţită de toate documentele necesare acestei proceduri, după ce în prealabil, acestea au fost analizate de către Serviciul Public de Evidenţă a Persoanelor Bucureşti.

De semenea, va puteti adresa instantei de judecata, în condițiile Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificările și completările ulterioare.
Ati reusit sa primiti vreun raspuns? Eu sunt in aceeasi situatie de mai mult de un an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la 2 dintre cele 3 prenume pe care le am Laline Laline Buna ziua, am un nume (prenume + nume) mult prea lung. Am probleme de fiecare data cand iau o viza pentru strainatate, cand ridic un colet etc. Va rog sa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa schimb numele de familie!!!! Putoi Ion Andrei Putoi Ion Andrei Salut, sunt proaspat casatorit, si eu cu sotia mea am vrea sa ne schimbam numele de familie!! Acum suntem trecuti in numele meu ( PUTOI ) care nu ne place si ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume - procedura renuntare la unul dintre prenume geoadrian geoadrian Buna ziua,as vrea sa-mi schimb numele,adica sa renunt la unul din cele doua prenume mai exact.Ce demersuri ar trebui sa fac si unde?Care este procedura,ce ... (vezi toată discuția)