avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.Angajat pe perioada nedeterminata in primele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.Angajat pe perioada nedeterminata in primele 3 luni ...

Buna ziua.Angajat pe perioada nedeterminata in primele 3 luni de proba este somat verbal ca i se va face cercetare disciplinara .Mai poate renunta la contract printr-o notificare?Nu i s-a platit salariu pe o luna conform contract..Cum procedeaza?Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Decembrie 2023
rodi2009, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:14, 16 Decembrie 2023
Daca se mai afla in perioada de proba, atunci se poate inceta c.i.m. in baza art.31 alin.3 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie sau notificare in cazul unui contract ambiguu? crissty2016 crissty2016 Buna ziua, sunt intr-o situtie destul de neplacuta si nu stiu cum sa actionez. Problema mea este ca am intalnit o oportunitate de job care se intampla o data ... (vezi toată discuția)
Incetare cim conf. art. 31 alin. (3) cioc natalia cioc natalia Buna seara, Am un salariat care lipseste nemotivat de la locul de munca. Acesta este inca in perioada de proba. Pot sa-i inchid contractul de munca conf. ... (vezi toată discuția)
Incetare cim perioada de proba madalinatone madalinatone Buna seara, Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Am mai multi salariati, care sunt perioada de proba si care abseteaza nemotivat de cateva zile bune. Cum ... (vezi toată discuția)