Bună ziua , acum o luna am avut un mic incident , un autoturism care venea din fata mea și avea masina pe banda lui nu mi a acordat prioritate , și ne am atins oglinzile , ne am oprit amandoi nu avea nici o oglinda nici o zgârietura , crăpătura nimic , șoferul vinovat tot vroia sa facă el ceva sa ia bani de la mine , trece o luna și ma trezesc cu o foaie de la politie sa ma prezint " cine a condus masina cu marca , la ora , etc " adică el s a dus la politie sa anunțe incidentul , în care el era de vina , și nu avea nici un semn pe oglinda , este legal și posibil , sa rămân fără permis pentru aceasta chestie ?
Evenimentul trebuia comunicat politiei in maxim 48 de ore de la producere. Celalalt sofer a comunicat politiei evenimentul produs, dvs. nu. Este contraventie si puteti primi o amenda contraventionala, in functie de PV care se intocmeste de catre politie.
Culpa comuna ?
antonyc
Buna ziua.
Astazi am circula pe o straduta intre blocuri in principiu aceasta strada are o banda pe sens cu masini parcate pe banda langa trotuar ..din ... (vezi toată discuția)