avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara,,sunt o pensionară Am avut venituri din ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara,,sunt o pensionară Am avut venituri din aplicarea ...

Buna seara,,sunt o pensionară Am avut venituri din aplicarea unui Brevet de invenție in 1998.Vă rog să-mi spuneți dacă atunci cf.Legii ,se plăteau sau nu şi CAS. Doresc să ştiu pentru a depune sau nu acte la Casa de Pensii în vederea recalculării pensiei .Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 17 Decembrie 2023
Depuneti documente la CJP. In mod normal, se platea CAS la totalul brut incasat lunar.
Nu se plateau contributii .. daca ati fi dat cautare in Forum ati fi gasit raspunsul la speta identica, daca nu tot dvs ati deschis acest topic.

www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Duminică, 17 Decembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara revin din nou cu o întrebare dacă salariul minim ... razvan22 razvan22 Bună seara Revin din nou cu o întrebare Dacă salariul minim pe țară este 3700 brut eu de ce apar în declarația 112 cu 3400 lei brut ? Contabila ... (vezi toată discuția)
De ce nu figurez ca asigurat lacrimi_oana lacrimi_oana Buna ziua,am încheiat contractul de muncă luna trecută pe 3 însă nu apar ca asigurat. (vezi toată discuția)