avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara Revin din nou cu o întrebare Dacă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara Revin din nou cu o întrebare Dacă salariul minim ...

Bună seara
Revin din nou cu o întrebare
Dacă salariul minim pe țară este 3700 brut eu de ce apar în declarația 112 cu 3400 lei brut ?
Contabila mi-a spus ca este normal deoarece 300 de lei sunt neimpozitabili.
Chiar și așa nu ar trebui salariul brut sa fie de 3700 și să fie asta declarat ? Și nu 3400 lei ?
Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:59, 2 Octombrie 2024
Vi s-a raspuns deja la aceasta intrebare .
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Salariul este de 3700 lei , iar impozitul si contributiile se calculeaza la 3400 lei
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cititi art 85 aliniatul 7 . La dvs. , venitul lunar asigurat este valoarea salariului brut diminuata cu valoarea pentru care nu s-au retinut contributii ( cei 300 lei ) . Pensiile sunt calculate pe contributivitate , iar pentru cei 300 lei NU ati contribuit .
Ce treaba are pensia in acest topic ?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua aș dori să știu dacă am salariul 3700 brut cat ... razvan22 razvan22 Bună ziua Aș dori să știu dacă am salariul 3700 brut cat este minim pe economie este normal să îmi apară când cer raportul după cnpp 3400 brut? Am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua aș dori să știu dacă am salariul 3700 brut cat ... razvan22 razvan22 Bună ziua Aș dori să știu dacă am salariul 3700 brut cat este minim pe economie este normal să îmi apară când cer raportul după cnpp 3400 brut? ... (vezi toată discuția)
Contribuþie la fnuass GBC GBC Buna seara, As dori sa ma lămuriţi asupra câtorva aspecte privind calcularea contribuţiei la FNUASS: Din cate am înţeles, contribuţia la FNUASS se ... (vezi toată discuția)