Bună ziua
Aș dori să știu dacă am salariul 3700 brut cat este minim pe economie este normal să îmi apară când cer raportul după cnpp 3400 brut?
Am întrebat la muncă pe contabilă și mi-a spus ca sunt scutit de cei 300 de lei neimpozitabili și ca este OK să apară așa însă eu nu prea cred .
Rog să îmi răspundă cineva competent contabil
Mulțumesc frumos
Incepând cu veniturile din salarii și asimilate salariilor aferente lunii iulie 2024, suma de 200 lei/lună reprezentând venituri din salarii și asimilate salariilor pentru care nu se datorează impozit pe venit și care nu se cuprinde în baza lunară de calcul al contribuțiilor sociale obligatorii, prevăzută la art. LXXIII alin. (1), (4) și (5) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 115/2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare în domeniul cheltuielilor publice, pentru consolidare fiscală, combaterea evaziunii fiscale, pentru modificarea și completarea unor acte normative, precum și pentru prorogarea unor termene, cu modificările și completările ulterioare, s-a majorat la nivelul de 300 lei/lună, potrivit OUG nr. 59/2024