avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociațiile de proprietari intra sub incidenta ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociațiile de proprietari intra sub incidenta procedurii e-factura?

asociațiile de proprietari intra sub incidenta procedurii e-factura, in condițiile în care aceasta nu este platitoare de tva?
Ultima modificare: Duminică, 17 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 11:37, 18 Decembrie 2023
Nici eu nu am gasit nimic referitor la AP.
Dar furnizorii de utilitati sunt obligati. Asta ar insemna ca AP isi vor lua facturile din SPV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferarea contractelor cu furnizorii de utilitati pe numele asociatiei de proprietari katrin katrin Intr-un bloc nou s-a constituit asociatie de proprietari de 2 ani. Problema e ca societatea care a construit blocul nu doreste sa transfere contractele cu ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament Ionut 81 Ionut 81 Buna ziua am si eu o intrebare mi-sa pus o oprire de vanzare pe ap.la OCPI de catre asociatia de propietari pentru ca am o datorie de 7920,90 lei pentru ne ... (vezi toată discuția)
Intretinere si energie electrica platite de chirias Mariralu Mariralu Buna ziua , Ma poate cineva sfatui daca este corect ca : - SRL, platitor de TVA [b]inchiriaza apart. la o pers. fizica[/b], avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)