avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine o va mosteni pe matusa mea? Buna ziua, matusa mea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine o va mosteni pe matusa mea? Buna ziua, matusa mea ( sora ...

Cine o va mosteni pe matusa mea?

Buna ziua, matusa mea ( sora tatalui - si el decedat) nu mai are nici parinti, nici frati, nu a fost vreodata casatorita si nici nu are copii. Practic este singura pe lume, singura ei ruda in viata fiind eu. In caz de deces, cine o va mosteni pe aceasta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:29, 17 Decembrie 2023
Pai numai dvs ca nepot de frate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenirea in cazul recăsătoriei Maria20211 Maria20211 Daca un bărbat cu doi copii a rămas văduv, s-a recăsătorit și cu a doua soție a mai avut un copil , cum se împarte averea la nepoții lui ? Copii ... (vezi toată discuția)
Drep succesoral macsi macsi Buna ziua, Unchi decedat de curand-frate al tatalui meu, casatorit, fara copii, matusa-fasta sotie a defunctului decedata acum 5 ani. La moartea matusii nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, matusa mea a decedat, iar sotul acesteia ( unchiul ... User4567 User4567 Buna ziua, Matusa mea a decedat, iar sotul acesteia ( unchiul meu) este inca in viata, ei nu au avut copii si nici alti nepoti , eu fiind singurul nepot. Mama ... (vezi toată discuția)