avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ce se poate face cand ADMINISTRATORUL unui bloc refuza ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ce se poate face cand ADMINISTRATORUL unui bloc refuza sa comunice ...

ce se poate face cand ADMINISTRATORULunui bloc refuza sa comunice locatarilor valoarea instalarii detectorului de gaze in ap locatarului

Alte discuții în legătură

Plata detector gaze neinstalat Georgiana Cristocea Georgiana Cristocea Buna ziua, in urma cu mai bine de un an, am achitat contravaloarea unui detector de gaze ce niciodata nu mi-a fost instalat. Nici pana la acest moment nu mi-a ... (vezi toată discuția)
Nr.lege sau ordin de obligativitate montare detectoare gaz Elidor Elidor Buna seara, stiu ca dupa tragedia de la \"colectiv\" a fost dat ceva-lege sau ordin- de obligativitate a consumatorilor casnici de montare a unei electrovalve ... (vezi toată discuția)
Obligativitate instalare detectoare de gaz pe casa scarii si electrovalva AlMaria AlMaria Buna ziua, In anul 2019, în primăvara, am cumpărat un apartament. Știind ca anul viitor trebuie sa fac revizia la centrala, am început sa ma ... (vezi toată discuția)