avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua , Sunt DJ si merg frecvent la petreceri sa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua , Sunt DJ si merg frecvent la petreceri sa intretin ...

Buna ziua ,

Sunt DJ si merg frecvent la petreceri sa intretin atmosfera.

Recent , la ultima petrecere, unul dintre petrecareti, usor aflat sub influenta alcolului, nemultumit de faptul ca nu i-am pus piesa solicitata, a inceput sa ma jigneasca , sa foloseasca injurii , ba chiar sa ma ameninte cu bataia. Toate astea s-au intamplat in prezenta mai multor martori.
Ba mai mult , a avut intentia de-a veni spre mine si de a ma lovi , dar a fost oprit pe ultima suta de metri de alti participanti la petrecere.
Cum se procedeaza in situatia aceasta ?
As vrea sa reclam undeva acest comportament agresiv si neadecvat in cadrul unei petreceri corporate.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:40, 18 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu prea are sens și nici nu prea aveți ce sa faceți pe plan legal.
Ar trebui audiați și martori.

Doar dacă ați fi chemat pe loc poliția și ati fi întrerupt petrecerea ar fi putut fi amendat dacă a făcut scandal.

București 2023
Ultima modificare: Luni, 18 Decembrie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana agresata grav de 3 persoane ZeroDoi ZeroDoi Buna Seara, vreau sa va prezint un caz si sa imi spuneti ce parere aveti si cum credeti ca o sa se termine acest caz.( cine o sa castige defapt ). Persoana ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu maara maara Buna ziua. In urma cu 1 an de zile a intrat in locuinta mea fostul sot cu iubita acestuia,m-au agresat si injurat.Acest fapt se intampla seara pe la ora 19. ... (vezi toată discuția)