avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua!in urma unei datorii la anaf mi s a pus ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua!in urma unei datorii la anaf mi s a pus sechestru asiguraror ...

Buna ziua!in urma unei datorii la anaf mi s a pus sechestru asiguraror pe masina!oare mai pot circula cu ea?cei de la inmatriculari mi au zis ca se poate circula cu masina dar nu se poate instraina
Si mai am o intrebare!daca platesc acea garanti la ei,mi se ridica sechestru de tot sau doar se suspenda executarea silita?
Cel mai recent răspuns: Pascal19 , utilizator 13:07, 18 Decembrie 2023
Se poate circula desigur...
In urma platii se va ridica sechestrul DE TOT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru anaf pe masina veronicapopa veronicapopa Societatea pe care o administrez are datorii de 25.000 lei la stat. ANAF mi-a pus sechestru asigurator pe masina, iar politia m-a oprit in trafic si mi-a luat ... (vezi toată discuția)
Am sechestru pe o mașină pe care trebuie să o duc la rabla. ... ediardhazu@gmail.com ediardhazu@gmail.com am sechestru pe o mașină pe care trebuie să o duc la rabla. Mi-au pus notificare pe ea. Cum să procedez, că bani nu am să plătesc?! Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu automobil cu sechestru alex_ne alex_ne Buna ziua, Sunt executat silit pentru un credit pe care nu l-am platit la timp si mi se ia 1/3 din salar. Pe langa aceasta forma de executare mi s-a mai pus ... (vezi toată discuția)