avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Va rog sa îmi spuneți cum este legal sa se procedeze ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Va rog sa îmi spuneți cum este legal sa se procedeze La ședința ...

Va rog sa îmi spuneți cum este legal sa se procedeze
La ședința de constituire a asociației de proprietari ,înființarea asociației de proprietari trebuie decisă de majoritatea propietarilor
Întrebarea mea este din ce se constituie această majoritate ?ținând cont că sunt apartamente care au copropietari ,(majoritatea dintre proprietăți sunt copropietari ambi soți sau in urma unei succesiuni sunt propietari trei indivizi )
Am citit în legea 196 /2018 că reprezentarea la adunarea generală trebuie un reprezentat ptr fiecare unitate
Cel mai recent răspuns: Pascal19 , utilizator 13:16, 18 Decembrie 2023
Se va delega cate un propietar din/ pe fiecare unitate(apartament)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! suntem locatari (9 apartamente) intr un bloc nou. ... Dini1979 Dini1979 Buna ziua ! Suntem locatari (9 apartamente) intr un bloc nou. Dezvoltatorul ne cere bani pentru a infiinta asociatie de propietari (respectiv 210 roni de ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie de proprietari - bloc nou jojoblg jojoblg Buna ziua! Ne-am mutat de curand intr-un bloc nou. Recent s-a pus discutia infiintarii asociatiei de proprietari. Dezvoltatorul a \"contactat\" o firma externa ... (vezi toată discuția)
Dezvoltatorul deține majoritatea pentru că nu sunt vândute toate apartamentele, și a impus conducerea asociației de proprietari la ședința de constituire. e legal ce se întâmplă? Testuser1 Testuser1 Buna ziua, Am achizitionat un apartament intr-un bloc nou. Blocul are 89 apartamente si 74 spatii de parcare. Pentru ca nu sunt vandute toate, dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)