avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Prin recalcularea punctului de contributivitate urmare ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Prin recalcularea punctului de contributivitate urmare a Legii ...

Prin recalcularea punctului de contributivitate urmare a Legii 360/2023 a modificarii sistemului public de pensii,prin luarea in cosideratie a veniturilor relizate in anii 1985-1989 si nerecuoscue la calculul pensiei pentru limita de varsta, daca se va lua in calcul si se va tine cont de indicele de corectie primit in 2019 de 1,14
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:28, 19 Decembrie 2023
Nu , indicele de corectie dispare , ramanand doar punctele obtinute de asigurat in intreaga cariera .
In momentul recalcularii indicele de corectie de 1,14 nu va mai avea nicio influienta in cuantumul pensiei d-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se merita sa ies la pensie anticipat fiind din zona defavorizata? ... Plesaianis Plesaianis Se merita sa ies la pensie anticipat fiind din zona defavorizata? Sunt din Ploiesti si peste 1 luna implinesc 63 de ani. Stagiu de cotizare 37 ani. Care ar fi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am primit decizia de pensioanre anticipata partial ... nora 1 nora 1 Buna ziua Am primit decizia de pensioanre anticipata partial si as vrea sa stiu cum se ajunge de la numarul total de puncte la punctajul mediu anual si unde ... (vezi toată discuția)