avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am o intreprindere individuala, sunt si angajat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am o intreprindere individuala, sunt si angajat

Bună seara !
Am o intreprindere individuala, sunt angajat și în alta parte unde plătesc toate contribuțiile către stat inclusiv sănătate, din anul 2024 voi mai plăti sănătate și pentru II separat?
Ultima modificare: Luni, 18 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:30, 18 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Indiferent dacă mai aveți și un alt contract de munca valabil, veți plăti 10% cass cel puțin la plafonul celor 6 salarii minim brute pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe venituri extrasalariale claudius022 claudius022 Buna ziua, Ma puteti ajuta cu informatii cu privire la taxele pe veniturile extrasalariale? Sunt angajat full time (programator) iar pe langa asta am si ... (vezi toată discuția)
Ce taxe se platesc pt.un magazin de haine ? Corina1971 Corina1971 Buna ziua... Imi doresc sa deschid un magazin de haine in Baia Mare si as fi interesata sa -mi spuneti de ce taxe si impozite lunare sau anual se platesc ... (vezi toată discuția)
Pfa si angajat Benafflek Benafflek Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care voi fi angajat part-time la stat si eu am deja un PFA activ la care platesc doar impozitul pe venit si pe care vreau ... (vezi toată discuția)