avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incadrarea în grad de handicap cu afecțiunea de astm ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incadrarea în grad de handicap cu afecțiunea de astm bronsic ...

Incadrarea în grad de handicap cu afecțiunea de astm bronsic este posibilă doar dacă dosarul conține documente justificative care să ateste că afecțiunea a fost diagnosticată precoce, mai exact până la vârsta de 26 de ani. Problema este ca nu mai dețin documentele din anii 1990, spitalul studențesc unde am fost internata s-a desfiintat, iar cei care au preluat arhiva au spus ca nu mai dețin documentele din anii respectivi. Precizez faptul ca am 55 de ani, dețin scrisoare medicala de la medicul specialist cu diagnosticul de astm necontrolat, acte medicale începând din 2004, însă nu dețin actele medicale din perioada studenției care să ateste debutul precoce. Care ar putea fi abordarea comisiei de evaluare în condițiile în care la acea data nu existau medici de familie, arhiva nu mai exista etc. E vorba de anii 1990. Am depus la dosar si corespondenta cu institutiile medicale care mi-au zis ca nu mai detin arhiva din acea perioada. Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 19 Decembrie 2023
Cornely, utilizator

Alte discuții în legătură

Astm bronșic alergic- handicap Marcel2017 Marcel2017 Buna ziua. Va rog sa îmi transmiteți ce demersuri se fac in vederea încadrării in grad de handicap (cu tot ceea ce presupune acest lucru), a unei persoane ... (vezi toată discuția)
Studentă declarată inapt militar cu scoaterea din evidenta, anii 1985: dovadă Marcel2017 Marcel2017 Buna ziua, pentru dosarul de incadrare in grad de handicap, sotia mea are nevoie de o dovada ca a fost inapta medical pentru efectuarea serviciului militar ... (vezi toată discuția)
Bursa socială medicală ... Floristeanu Ioana Floristeanu Ioana Buna ziua! Întrebarea mea este: pot beneficia ca student de bursa sociala medicala pentru astm bronșic daca analizele care demonstrează diagnosticul si ... (vezi toată discuția)