de catava vreme caut avocat spre rezolvarea unei indiviziuni, le expun cazul de ce am eu nevoie, trimit acte, apropape toti imi vorbesc despre consultanta ca de exemplu 1500, platibila integral inainte, fara sa stiu ce m-asteapta. Este normal ? Mi s-a intimplat deja, o data ce au incasat nu mai raspund la telefon, pe Email ! nu mi se pare legal, decit a accepta un acont insotit de un contrat care sa explice gradual toate etapele si costurile spre rezolvarea dosarului, cu alte cuvinte este normala aceasta practica ? daca nu este normala, unde se mai poate adresa un client ca sa se vada cu cazul sau rezolvat si fara piedreri de timp sau banesti ?
Dacă ați plătit doar o consultanță juridică de o oră, sau poate două ore, după consultanță nu mai aveți dreptul să-l deranjați pe avocat. Nu poate fi obligat să vă răspundă la telefon pe gratis, poate în acel moment când îl sunați are deja o consultanță cu un alt client.
Problema avocat
chris4
Buna seara
cum se procedeaza daca nu esti multumit de un avocat?
Am platit onorariu, procesul sa terminat dar a ramas de rezolvat o creanta iar avocatul nu ... (vezi toată discuția)