Buna ziua,
In urma divortului sotul nu este de acord sa pastrez numele de familie dobandit in timpul casatoriei, mentionez ca avem un copil s
ub tutela mea. Ulterior, imi pot face schimbare de nume, fara sa imi fie necesar acordul lui, justificand la autoritati ca doresc sa port acelasi nume ca al copilului?Copilul este inca minor.
Multumesc anticipat.
Multumesc pt raspuns.
Ceea ce nu inteleg de ce avocata nu imi ofera sau comunica aceste optiuni, le aflu din diferite surse.
Cred ca orice om isi are pretul, pt ca altfel nu imi explic anumite lucruri...
El e foarte orgolios si ar face orice ca totul sa fie contra mea, doar ca sa fie ca el.
Avocatii transmit informații juridice contracost.
Daca avocatul discuta gratis cu fiecare client nu va mai răspunde ulterior la telefon.
Cei mai mulți avocati nu mai răspund la telefon.
Am analizat fenomenul pentru ca nu am crezut ca avocatii nu mai răspund la telefon și am aflat motivele.
Eu nu dau consultanta juridica gratis și răspund la telefon doar pentru programare.
Deci, când se plătește informația juridica aceasta va apărea cu celeritate și cu mare placere profesionala.
Nu prea o sa meargă deloc ușor ceea ce doriți cu referire la nume.
Legea nu prea va ajută.
Deci, va fi teribil de dificil la instanță...
Nici eu nu m-am judecat pana acum pe asa ceva...tocmai pentru ca nu este un proces simplu...și formal...după ce veți avea cererea respinsă...