avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Poate sa îmi zică cineva ce se întâmplă cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Poate sa îmi zică cineva ce se întâmplă cu procesul este ...

Poate sa îmi zică cineva ce se întâmplă cu procesul este suspendat sau ce sa fac

Dispune suspendarea judecăţii cauzei având ca obiect "ridicare sechestru asigurător", privind pe reclamantul Durla Ion. Cu drept de recurs şi drept de a formula cerere de repunere pe rol a cauzei pe toată durata suspendării. Pronunţată azi, 19.12.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 20 Decembrie 2023
Litigiul este suspendat.... in cazul in care doriti repunerea pe rol, va trebui depusa o cerere in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispune suspendarea judecăţii cauzei având ca obiect "ridicare ... Dodo12345678 Dodo12345678 Dispune suspendarea judecăţii cauzei având ca obiect \"ridicare sechestru asigurător\", privind pe reclamantul Durla Ion. Cu drept de recurs şi drept de a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am depus contestație la executare silita și azi a ... Camelia C.I. Camelia C.I. Buna ziua Am depus contestație la executare silita și azi a avut loc prima ședință în urma căreia s-a suspendat judecarea cauzei, pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. o intrebare. daca un act de procedura este comunicat ... romanul11 romanul11 Buna ziua. O intrebare. Daca un act de procedura este comunicat in data de 18.10.2022, cand intervine perimarea, pentru nelucrare in dosar? Incheierea de ... (vezi toată discuția)