avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, chiar dacă sunt. căsătorită,pot face ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, chiar dacă sunt. căsătorită,pot face partajul ...

Bună ziua, chiar dacă sunt. căsătorită,pot face partajul bunurilor, a casei dacă și soțul este de acord?
De fapt, casa a fost cumpărată de el înainte de căsătorie,nu cred că intră la partaj. Avem și un copil.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: 4045 , utilizator 11:52, 20 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
puteti sa faceti partaj si in timpul casatoriei, dar aveti ce imparti ?
Casa de dinainte de casatorie e bunul lui propriu. deci ce vreti sa impartiti ?
vreti ca acea ca sa sa devina bun comun sau ce doriti mai exact ?
ca aveti si un copil e irelevant cand e vb de partaj.
Da, se poate face asta la notar, avand in vedere ca va intelegeti.

Alegeti un notar si discutati cu acesta.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunuri/datorii comune Dora2018 Dora2018 Buna ziua. Am un apartament cumparat prin \"Prima Casa\" inainte de casatorie. Sotul e in Biroul de Credit cu datorii neachitate la banci, de dinainte sa ne ... (vezi toată discuția)
Casatoria - regimul matrimonial, situatie bunuri proprii in caz de divort CHIRVASAMIHAELA CHIRVASAMIHAELA buna ziua, am o relatie cu un barbat si de ceva timp ne-am mutat impreuna in apartamentul lui cumparat cu credit bancar.Eu nu am contribuit cu nici un ban la ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj cosminilie cosminilie suntem de 22 de ani impreunaavem un copil de 21 ani, in toti acesti ani sotia [inca]a muncit adunat vreo 2 ani , eu muncesc din 91 in aceasta casnicie,iar de ... (vezi toată discuția)