avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare mașină cumpărată în leasing, achitată ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare mașină cumpărată în leasing, achitată complet

Avem o mașină cumpărată în leasing. Este achitată complet.
Vreau să o vînd unei persoane fizice.
Cum se stabilește prețul minim de vînzare?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 18:50, 21 Decembrie 2023
Cu cat va intelegeti cu clientul . Dar acea persoana fizica sa nu fie o persoana afiliata ( rude pana la gradul 3 sau sot/sotie) pt ca atunci trebuie obligatoriu pretul de piata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism pe cabinet medical dupa amortizare completa tiberiu60 tiberiu60 Am achizitionat un autoturism pe cabinet medical individual in leasing. Leasingul s-a terminat Amortizarea completa a mijlocului fix s-a incheiat Pot vinde ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism de firma catre o persoana fizica ancafla ancafla buna, am si eu mai multe nelamuriri legate de vanzarea unui autoturism cumparat in 2008 pe firma ,pe care as dorii sa -l vand catre o persoana fizica. in ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui teren de catre un srl catre unul dintre asociati micellinne micellinne Am un teren detinut de un SRL si vreau sa il vand unei pf, respectiv unuia dintre asociati. as dorii sa stiu la ce pret pot vinde. am posibilitatea de a vinde ... (vezi toată discuția)