avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună dimineața am și eu o fetita de 4 luni jumate ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună dimineața am și eu o fetita de 4 luni jumate și am fost ...

Bună dimineața am și eu o fetita de 4 luni jumate și am fost împreună cu un bărbat dar din păcate nu mai suntem împreună ,ne am cunoscut când eu eream încă gravidă după ce am născut am fost de acord ca să treacă fata pe numele lui de familie numai ca acuma a și vrea sa scot numele lui din certificatul fetei cum pot proceda ??? Ma poate ajuta cineva cu un răspuns sa știu pe ce drum sa merg și unde va rog frumos.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:51, 21 Decembrie 2023
Trebuie sa va adresați instantei de judecata cu o cerere prin care sa solicitati exercitarea în mod exclusiv,de dvs, a drepturilor parentale asupra copilului( asa zisa custodie exclusiva).
Contactați un avocat sa va sprijine în acest demers deoarece procedura este complexa și nu va puteți descurca singura.
Ultima modificare: Joi, 21 Decembrie 2023
Avocat Neagu Elena, Avocat
Tagada de paternitate in instanta, atata timp cat copilul nu este al lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun ziua am un copil cu un alt bărbat, încă nu sunt divorțată ... Rafaela Lingurar Rafaela Lingurar Bun ziua am un copil cu un alt bărbat, încă nu sunt divorțată de fostul. Ce trebuie sa fac ca să scot certificatul de naștere ma copil .sunt i afara ... (vezi toată discuția)
Custodia daca tatăl e plecat Gaby1985 Gaby1985 Buna ziua,in legătură cu,custodia între soti in cazul divortului;tatăl e mereu plecat in strainatate,aprox o luna plecat,doua sapt acasa,si vrea custodia ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am și eu o întrebare și o rugăminte, de 1 an de ... Bianca Daria Bianca Daria Bună ziua am și eu o întrebare și o rugăminte, de 1 an de zile nu mai stau cu soțul, și nu am terminat cu divorțul, și acum tocmai ce am născut, o ... (vezi toată discuția)