avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bun ziua am un copil cu un alt bărbat, încă nu sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bun ziua am un copil cu un alt bărbat, încă nu sunt divorțată ...

Bun ziua am un copil cu un alt bărbat, încă nu sunt divorțată de fostul. Ce trebuie sa fac ca să scot certificatul de naștere ma copil .sunt i afara tarii
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 11:45, 14 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă ați născut în afara tarii, trebuie sa urmați procedura potrivit legilor respective privind actele necesare pentru intocmirea certificatului de nastere.
În România, trebuie sa introduceți acțiune de divorț cât și de tagada a paternității copilului.
Contactați un avocat deoarece sunt multe proceduri complexe și nu va puteți descurca singura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața am și eu o fetita de 4 luni jumate și am fost ... Ioanamanea4@gmail.com Ioanamanea4@gmail.com Bună dimineața am și eu o fetita de 4 luni jumate și am fost împreună cu un bărbat dar din păcate nu mai suntem împreună ,ne am cunoscut ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere in cazul unui copil in afara casatoriei Varnuta Varnuta Sunt despartita de sotul meu de 4 ani dar nu legal.Am plecat in Italia so intre timp am ramas cu un alt barbat cu care am facut un copil .I-am facut certificat ... (vezi toată discuția)
Rog urgent un raspuns bylbo_ro bylbo_ro BUNA ZIUA, MA NUMESC NELU, SUNT CASATORIT DE 3 ANI IN SCHIMB SUNT DESPARTIT DE SOTIE DE UN AN NU MAI CONVIETUIM IMPREUNA SI NU AM REUSIT SA BAG INCA DIVORTUL, ... (vezi toată discuția)