avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună dimineața! Este aprobată executarea silită ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună dimineața! Este aprobată executarea silită în toate ...

Bună dimineața!
Este aprobată executarea silită în toate formele prevăzute de lege. Deocamdată s-a trimis înștiințare cu privire la poprirea salariului și a conturilor bancare. Dacă nu se contestă executarea în 15 zile și ulterior va fi trimis și notificare cu privire la executarea imobiliară, aceasta din urmă se mai poate contesta separat?
Cel mai recent răspuns: juliaeva , utilizator 16:22, 21 Decembrie 2023
Buna ziua, da, dar doar pentru motive ce tin de executarea imobiliara, nu de executarea silita per andamblu. In consecinta, este mai sigur sa contestati de la inceput.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executor judecatoresc ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , Vineri am primit pe e-mail si pe SMS , din partea bancii unde am cont , fata de faptul ca mi s-a pus poprire pe conturi din partea unui executor ... (vezi toată discuția)
Executare silita zambilutza zambilutza Buna ziua, Suntem in situatia unei executarii silite in baza titlului executor reprezentat de conventia de credit de nevoi personale cu garantie ipotecara, ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperari gina_dirleci gina_dirleci Dosarul unui credit bancar a fost cumparat de o firma de recuperari. As dori sa stiu daca aceasta are vreo putere juridica in relatia cu titularul creditului, ... (vezi toată discuția)