avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Am intrat ...

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Am intrat in ccc la data de 01.01.2022., neefectuand 2 zile din co de odihna anual si nici cele 2 zile din concediul maternal(126 zile). m-am reintors in data de 30.08.2023. in afara zilelor de co proportionale cu anul revinirii, de alte cate zile beneficiez? si in baza carui art din lege? deoarece mi s-a spus ca cele din 2021 nu mai pot fi efectuate (art 146 in care se precizeaza termenul de 18 luni)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 21 Decembrie 2023
Cine sustine ca nu pot fi efectuate , este gresit informat sau va induce in eroare ...sa citeasca bine textul de lege si sa va arate unde se mentioneaza ca nu mai pot fi efectuate .

Dreptulla CO nu se prescrie .

Vezi avea de efectuat 2 zile din CO restant + cota parte din Co 2023.
Ultima modificare: Joi, 21 Decembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zilele de concediu de odihna pe anul anul 2022 sunt valabile ... Magie1 Magie1 Zilele de concediu de odihna pe anul anul 2022 sunt valabile pina in anul 2023 pe 30 iunie,cele din anul 2023 sunt valabile pina in anul 2025 pe 30 iunie,si ... (vezi toată discuția)
Zile concediu expirate Eudd Eudd Buna ziua. Va rog, daca imi poate da cineva informatii pt urmatoarea situatia: din mai 2020 am intrat in concediu de risc maternal si maternitate(pana in ... (vezi toată discuția)
Ajustare numar zile co fechitaa fechitaa Buna ziua, Situatie: Salariata in stare de sarcina, data nasterii copilului Sept 2014. Nu exista contract colectiv aplicabil, situatia nu este ... (vezi toată discuția)