avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract avans . Exista vreun contract, bazat pe legi ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract avans . Exista vreun contract, bazat pe legi pentru a putea ...

Buna ziua,

Exista vreun contract, bazat pe legi pentru a putea constitui un contract pentru plata in avans?
Prin contract as dori sa fiu acoperită in cazul in care clientul nu mai dorește sa vina și renunța.
Chiar dacă se da factura, din câte știu trebuie sa ai un contract ca sa nu vina înapoi înainte cu 3 zile ca își vrea banii înapoi.

Exista vreun contract, model etc sau trebuie sa îl fac eu împreuna cu un avocat?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:51, 21 Decembrie 2023
Il puteti concepe dvs, incluzand in el modalitatea de plata dorita, inclusiv conditiile privind restituirea sumelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie si retur contibuabilul contibuabilul Buna seara, Am achizitionat, din magazin, cateva corpuri de mobilier. Cand am ajuns acasa si am vrut sa montez mobila am constatat ca este pal cu hartie ... (vezi toată discuția)
Restituire avans! andreeazet andreeazet Buna ziua! Va rog daca ma puteti lamuri intr-o situatie destul de neplacuta! Am discutat cu o clienta pentru confectionarea a 7 rochii de domnisoare de onoare ... (vezi toată discuția)
Chirie noua - intrebari Bmadalin Bmadalin Buna seara. Urmeaza sa ma mut intr-o chirie noua (prima de altfel) , prin plata unui avans + garantie(catre proprietar) si a unui comision (agentiei). ... (vezi toată discuția)