avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Achizitie si retur
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Achizitie si retur

Buna seara,

Am achizitionat, din magazin, cateva corpuri de mobilier. Cand am ajuns acasa si am vrut sa montez mobila am constatat ca este pal cu hartie aplicata peste acesta. Exista acelasi mobilier expus, dar desi m-am uitat la el, nu l-am "purecat" sa ii gasesc defecte. Acum as dori sa renunt la mobilier si sa il returnez, dar cei de la magazin mi-au zis ca era un model asemanator expus si ca trebuia sa ma uit mai atent la el.
Odata cu achizitia acestui mobilier am achitat avans pentru o masuta care, banuiesc, este tot din astfel de material. Aceasta nu era pe stoc de aceea nu am achizitionat-o.

Va rog sa imi spuneti daca pot returna aceasta mobila, nefiind multumit de calitatea ei si sa imi primesc banii inapoi; inclusiv avansul pentru masuta.
Mentionez ca la semnarea facturii se considera semnat un contract care are o clauza de genul "dupa achitarea avansului nici una din parti nu are dreptul de a renunta la contract; clientul nu beneficiaza de un drept de retragere dupa acest moment".

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: contibuabilul , utilizator 19:55, 3 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare necorespunzatoare manuelle manuelle Buna ziua. Am comandat o bucatarie la comanda. Nu avem un contract scris. Am dat un avans de 1000 lei si am primit un bon stampilat de firma executanta. Cand ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat un produs, l-am achitat și urma să-mi fie livrat ... Kris24 Kris24 Am cumpărat un produs, l-am achitat și urma să-mi fie livrat acasă. Am fost sunat a doua zi de la magazin că produsul nu mai este, să vin să-mi ... (vezi toată discuția)
Returnarea banilor pentru un produs in garantie adi21 adi21 Buna ziua, Am achizitionat o sura de calculator acum cateva luni. Aceasta sursa s-a defectat in garantie, drept urmare a fost inlocuita. Sursa inlocuita ... (vezi toată discuția)