avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am cumpărat un produs, l-am achitat și urma să-mi ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am cumpărat un produs, l-am achitat și urma să-mi fie livrat ...

Am cumpărat un produs, l-am achitat și urma să-mi fie livrat acasă. Am fost sunat a doua zi de la magazin că produsul nu mai este, să vin să-mi returneze banii. Am făcut reclamație la OPC,dar ce sa fac cu banii, să mă duc să mi-i returneze?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:39, 12 Noiembrie 2024
Buna ziua

Mergeti sa luati banii.

ANPC v-ar fi putut ajuta daca nu ati fi primit produsul, sau ati fi primit alt produs, sau ati fi vrut sa renuntati la achizitie si magazinul nu ar fi fost de acord sa va returneze banii, dar in cazul expus de dvs ANPC nu are cu ce sa va ajute.
Produsul a fost achitat dar nu mi l-au livrat că nu m-ai este pe stoc, și mă cheamă la ei la magazin să-mi returneze banii.

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Mergeti sa luati banii.

ANPC v-ar fi putut ajuta daca nu ati fi primit produsul, sau ati fi primit alt produs, sau ati fi vrut sa renuntati la achizitie si magazinul nu ar fi fost de acord sa va returneze banii, dar in cazul expus de dvs ANPC nu are cu ce sa va ajute.

Buna ziua

Cum ati platit acel produs (cash, card de credit, card de debit, etc) si ce anume va deranjeaza?

Mergeti la magazin sa primiti banii inapoi.

ANPC nu are cu ce sa va ajute in situatia de fata. ANPC ar fi putut interveni daca magazinul ar fi intarziat nejustificat livrarea sau returnarea banilor, daca ar fi refuzat returnarea produsului in termenul legal sau reparatia lui sau inlocuirea in cazul in care v-ar fi trimis alt produs etc....
Cu cardul de cumpărături, mă deranjează că deși este achitat integral nu am primit produsul, explicația lor fiind că nu-l m-ai au pe stoc .

Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2024
gi-jane2, moderator
si daca nu il mai au, de unde sa va dea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare sistem domo.ro - tableta samsung t311 Ionut.D Ionut.D Buna ziua! Ieri pe site-ul domo.ro la sectiunea tablete, modelul T311 produs de Samsung a aparut cu un pret de 319 ron (in conditiile in care pe alte site-uri ... (vezi toată discuția)
Garantie inlocuire telefon danypopica danypopica Buna ziua. Am cumparat un telefon de pe un site, iar dupa 10 luni s-a defectat, l-am dus la magazin pentru a fi trimis in garantie, produsul a fost solutionat ... (vezi toată discuția)
Comanda anulata-produs receptionat LongJohn LongJohn Buna seara, Daca nu am plasat corect acest thread, rog un moderator sa il plaseze in categoria corespunzatoare. Recent am dorit sa achizitionez un ... (vezi toată discuția)