avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Comportament abuziv in cancelarie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Comportament abuziv in cancelarie

Buna ziua!
Sunt cadru didactic de foarte multi ani.In toata activitatea didactica m-am bucurat de aprecierea elevilor,parintilor acestora si a inspectorilor de specialitate.

Din acest an scolar m-am transferat la o alta unitate scolara si viata mea a devenit un infern. Directorii mi-au cerut sa nu vorbesc cu anumiti colegi pe care ei nu-i suporta. Desigur ca nu le-am urmat ordinele si de-atunci ma vaneaza instigand parintii impotriva mea, aruncand in spatele meu scaderea prestigiului scolii...

Atmosfera din scoala este foarte tensionata, toti oamenii fiind amenintati si fortati sa faca ce vrea directiunea.

In aceste conditii, pe mine cine ma apara?
Cel mai recent răspuns: ContSters79575 , utilizator 22:16, 1 Februarie 2010
Consider ca situatia trebuieste rezolvata din interior,prin sesizarea Inspectoratului Scolar asupra problemelor existente sau chiar a ministerului.
Daca cei in cauza afirma lucruri neadevarate despre dvs.si aceasta situatie o puteti dovedi cu acte,martori puteti formula impotruiva celor vinovati,plangere penala pentru calomnie,conf.art.206 c.pen.
Multumesc pentru raspuns! Stiu ca acesta e drumul corect dar teama mea cea mare este politizarea invatamantului si spatele politic pe care-l au anumiti indivizi care considera ca e dreptul lor sa se comporte despotic si abuziv intr-o institutie publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traiasca invamantul romanesc andre10191 andre10191 Lucrez in invatamant si am urmatoarea problema: Acum 2 saptamani am formulat o sesizare catre directoarea scolii in care functionez ( in aceeasi zi am fost ... (vezi toată discuția)
Acuzatie Anayllyl Anayllyl Buna ziua! V-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt cadru didactic. In toamna a inceput un conflict intre mine si directoare pentru niste abuzuri ale ... (vezi toată discuția)
Calomnie,defaimare,amenintare,discriminare,nesimtire...si lista continua MihaiOK MihaiOK Buna seara, Sunt elev intr-un liceu economic din Bucuresti.Clasa 11 , am fost separat ,impreuna cu alti elevi de colegii cu care am facut a 9 a si a ... (vezi toată discuția)