avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Mi am pierdut permisul de conducere (permis ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Mi am pierdut permisul de conducere (permis de UK) ...

Buna ziua. Mi am pierdut permisul de conducere (permis de UK) si am primit o dovada (dovada de la DVLA) pana imi ajunge cel nou. Pot sa conduc cu dovada in Romania?
Ultima modificare: Vineri, 22 Decembrie 2023
Bzrr, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:40, 22 Decembrie 2023
Nu, dovezile emise de un stat sunt doar pentru dreptul de circulație în statul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan, permis din uk. ce risc acum? polițistul mi-a spus că o să fie anulat și 2 ani n-o să mai pot da examen pentru redobândire cmneag cmneag Am fost oprit de poliție și depistat cu 0.54 g alcool pur in aerul respirat. Țin sa Menționez ca sunt la prima abatere. Am fost dus la spital pt recoltarea ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat in uk Alexx12 Alexx12 Buna ziua , am si eu o intrebare . Dacã mi-a fost suspendat dreptul de a conduce in Anglia , pot conduce in Romania ? Tin sã precizez cã permisul era ... (vezi toată discuția)
Permis uk dennis87 dennis87 Buna ziua Detin permis britanc,dupa ce l-am schimbat pe cel romanesc Am primit o suspendare de 2 ani in UK si posibilitatea unui curs platit care imi ... (vezi toată discuția)