avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chiriasii de deasupra mea ma deranjeaza cu muzica ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chiriasii de deasupra mea ma deranjeaza cu muzica simfonica

Buna ziua. Chiriasii de deasupra mea asculta muzica simfonica si se aude prin pereti si asta imi creaza o stare de discomfort, chiar imi este teama sa nu ma imbolnavesc din cauza acestor sunete deranjante. De-a lungul timpului am observat ca asculta acesta muzica chiar pe intervalul de liniste de zi, dar si seara dupa ora 22,dar si la alte ore, motiv pentru care m-am gandit ca fac asta in bataie de joc. Un alt aspect care ma deranjeaaza este ca atunci cand am sesiuni de coaching pe zi ei dau muzica mai tare si nu ma pot concentra (au sesizat ora si recurenta la care fac aceste sesiuni). Le-am batut in teava in repetate randuri si nu se potolesc cu aceste deranjamente. Problema este ca presedintele de scara mi-a facut observatie sa nu mai bat in teava ca il deranjeaza, moment in care eu m-am plans de galagia facut de chiriasii de deasupra mea si a dat din umeri. Tot ce doresc este sa locuiesc linistit la mine in casa. Ce pot face pentru a rezolva aceasta situatie?
Ultima modificare: Vineri, 22 Decembrie 2023
Ommmm, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:09, 23 Decembrie 2023
Sa ajungeți la o înțelegere amiabilă cu vecinii.

Studiati Legea nr. 61/ 1991 republicata, privind linistea si ordinea publica. O gasiti aici: [ link extern ]
Sesizarile la politie si primarie trebuie sa le faceti in scris, cu confirmare de primire.
Daca nu va intelegeti amiabil, puteti deschide actiune in instanta.
Chemati politia când e muzica data tare.
Si nu, teava nu are scopul sa se bata în ea când se face gălăgie, tot gălăgie e si aia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini galagiosi madalinams madalinams Buna ziua, am o problema cu vecinii deasupra mea care de 2 saptamani fac galagie incontinuu de dimineata la 7 pana la1-2 chiar si 3 noaptea. De la trantit ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. care este legislația în vigoare privind tulburarea ... BBoti91 BBoti91 Bună Ziua. Care este legislația în vigoare privind tulburarea liniștii, și care sunt orele se liniște? Locuiesc în casă iar vecina mă amenință cu ... (vezi toată discuția)
Vecin meloman start01 start01 Va salut, Am un vecin de pe scara alaturata (avem acelasi administrator cu care el e foarte bun prieten...din pacate), care asculta muzica cu un subwoofer ... (vezi toată discuția)