avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deţin un SRL prin care prestez servicii online.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deţin un SRL prin care prestez servicii online.

Bună ziua!
Deţin un SRL prin care prestez servicii online.
Încasez bani printr-un procesator de plată care-mi virează bancar banii clientului şi-mi emite o factură lunară cu comisioanele acestuia.
Întrebarea mea este, dacă declar toţi banii ce-mi intră în cont drept venituri şi plătesc taxele aferente (impozit pe profit, TVA, etc.) sunt obligat totuşi să ofer şi factură fiscală fiecărui client ce a plătit către procesatorul de plăţi?
Majoritatea plăţilor sunt venite din partea persoanelor fizice şi valoarea medie a unei tranzacţii este de 50 de lei.
Apoi, care sunte repercursiunile dacă ar veni un control şi ar descoperi că acele venituri nu sunt acoperite de facturi fiscale?
Mulţumesc!
Ultima modificare: Vineri, 22 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:13, 24 Decembrie 2023
nu aveti contabil? contabilul va raspunde la toate aceste intrebari.
Ultima modificare: Duminică, 24 Decembrie 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)
Despre plata online ai.ciprian ai.ciprian Buna ziua Intentionez sa creez un site web prin care sa ofer niste servicii exclusiv clientilor straini (majoritari SUA, dar nu numai). Plata se va ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa - datorii fiscale cristi100 cristi100 Buna ziua, am si eu o mica nelamurire. In momentul de fata sunt asociat intr-un SRL ce are datorii la stat. Doresc sa imi deschid PFA si vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)