avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am doua împrumuturi la banca și nu mai pot sa achit ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am doua împrumuturi la banca și nu mai pot sa achit la timp. ...

Am doua împrumuturi la banca și nu mai pot sa achit la timp. Cum pot sa rezolv cu banca dacă aceasta ma obliga sa plătesc tot împrumutul odată. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:41, 23 Decembrie 2023
Prin negociere dacă se poate.
Banca abia așteaptă să vă execute silit Pe timpul perioadei de executare vă mai adauga și penalizări zilnic pe ziua de întârziere și în final câștigă și mai mult.

Deci dacă nu reușiți o negociere va fi neplăcut pentru dumneavoastră. La creanță de peste 10.000 lei va poate vinde și casa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Decembrie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata banci dodorel62 dodorel62 Buna ziua . Am un coleg care acum 1 an a facut 5 imprumuturi in aceiasi zi de la 5 banci diferite, iar atunci cand a facut imprumutul el lucra si avea un ... (vezi toată discuția)
Executare silita isabela capalnas isabela capalnas Anul trecut am facut o refinantare la o banca. Am inceput sa achit din rate, pana la un moment dat cand am fost nevoita sa ma mut. Ulterior a avut loc si ... (vezi toată discuția)
Executare silită raiffaisen. poate fi executat codebitorul? ANNnaC ANNnaC Bună ziua, am o intrebare: dacă mi se dă drumul la dosar la Raiffaisen din cauza întârzierii si neachitării ratelor pot sa-mi puna propire pe ... (vezi toată discuția)