avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Formularul D700 depus cu intarziere....micro profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Formularul D700 depus cu intarziere....micro profit

Am facut cea mai nasoala prostie din viata mea......Am depus formularul D700 pt trecere de la impozit pe micro la impozit pe profit in data de 01.04.2023, deci cu o zi dupa expirarea termenului legal de depunere. Tinand cont de acest lucru, oare mai pot reveni la impozit pe micro vreodata, sau pot invoca vreo exceptie pt depunerea cu o zi intarziere si totusi sa mai pot aplica sistemul micro? ma intereseaza persoane care au patit-o si au rezolvat cumva situatia
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:35, 26 Decembrie 2023
Vedeti daca va este de ajutor
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am deschis o firmă in noiembrie 2022 fără angajat. Constantinesis Constantinesis Buna ziua! Am deschis o firmă in Noiembrie 2022 fără angajat, neplătitoare TVA deci intra la categoria Micro doar 2 luni. Deoarece nu pot avea angajat ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venitul microintreprinderilor ndeea ndeea Buna ziua, puteti sa-mi spuneti daca, pentru o societate platitoare de impozit pe venitul microintreprinderilor in anul 2022 care a depasit plafonul de 500.000 ... (vezi toată discuția)
Declaratia 107 ndeea ndeea Buna ziua! Va rog, puteti sa-mi raspundeti la intrebarile de mai jos: 1. Pana cand este termenul de depunere a declaratiei 107 privind beneficiarii ... (vezi toată discuția)