avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara, dacă o persoană a spart geamul de la o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara, dacă o persoană a spart geamul de la o ușă de ...

Bună seara, dacă o persoană a spart geamul de la o ușă de pe scara blocului, i-se poate face dosar penal dacă administratorul de la asociație a mers la poliție? Dar aceea persoană zice că nu a spart ea geamul și restul de vecinii dă vina pe aceea persoană.
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 11:31, 24 Decembrie 2023
Poate fi infracțiunea de distrugere, în anumite condiții. Cine face sesizarea va trebui sa aducă și probe.
Vecinii au dovezi? Sau doar acuza?
Usa este de la intrare? Nu exista camere de supraveghere?
Camere nu există, este ușă de la intrare la etaj și vecinii cred că au o filmare cu urme de sânge care duc la ușa acelei persoane dar persoana aia era lovită la mână și deaia dau vina pe ea.

Teliu a scris:

Vecinii au dovezi? Sau doar acuza?
Usa este de la intrare? Nu exista camere de supraveghere?


Urmele de sânge se regăsesc și pe usa sau pe geamul spart? De unde încep ele? De la ușa, dinainte de ușa? Persoana respectiva are martori sau probe care sa arate când și unde s-a ranit la mana?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare de camere video Dana Marin Dana Marin Buna ziua, Am doi vecini certati cu legea si cu bunul simt care imi tulbura frecvent linistea si au distrus proprietatea comuna, au injurat, s-au busit in ... (vezi toată discuția)
Administratorul si presedintele spioneaza locatarii pe camere ... fiordul fiordul Am fost informat de presedinte si de administrator ca am intrat in scara blocului murdar pe picioare si ca am lasat anumite urme. Si ca pentru asta ma invita ... (vezi toată discuția)
Camera supraveghere Bolo77 Bolo77 Locuiesc la parter si doresc sa montez o camera de supraveghere undeva langa geam(deci pe proprietatea mea) pentru a monitoriza masina din parcare. Este vorba ... (vezi toată discuția)