avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara! Mama a fost diagnosticata cu cancer de san ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara! Mama a fost diagnosticata cu cancer de san gradul ...

Buna seara! Mama a fost diagnosticata cu cancer de san gradul 2, a urmat 8 sesiuni de chimio si apoi i-a fost extirpat sanul in totalitate A cerut recunoasterea unui grad de handicap, dar cererea a fost refuzata ca nefondata. Mentionez ca este pensionara de varsta di in cazul acesta ce s-ar putea face?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:19, 28 Decembrie 2023
Dacă comisia medicală de EXPERTIZĂ din cadrul DGASPC a constatat din actele medicale depuse la dosar că s-a vindecat, nu prea se mai poate face nimic.
Eventual este posibilă contestație la instanța de contencios administrativ, dar nu vă poate nimeni garanta o soluție favorabilă.

Dizabilii vindecați de un handicap anume, sunt scoși din drepturi.
Să știți că nu sunteți singurul caz cărui-a i se respinge dreptul de încadrare în grad de handicap, pentru același tip de afecțiune.
Ultima modificare: Joi, 28 Decembrie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, mi s-a tăiat pensia de handicap și nu știu cum ... Borș Ortanta Borș Ortanta Bună ziua, Mi s-a tăiat pensia de handicap și nu știu cum trebuie sa procedez în continuare . Ma puteți ajuta va rog ? Precizez că am avut cancer la ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie handicap pentru cancer la san gradul 2b atviorica atviorica Imi spuneti va rog, mama mea are cancer la san gradul 2b, a fost operata(i s-a extirpat un san) si a facut chimioterapie.ea este in pensie pentru limita de ... (vezi toată discuția)
De la ce medici sunt necesare acte pt a m-a angaja ca asistent personal pt pers cu handicap grav Lucia.T Lucia.T M-am lăsat de servici din Martie 2019 pt a o îngriji pe mama mea care are mai multe afecțiuni medicale inclusiv Parkinson si are nevoie in permanenta de ... (vezi toată discuția)