avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... lndemnizatie handicap pentru cancer la san gradul 2b
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

lndemnizatie handicap pentru cancer la san gradul 2b

Imi spuneti va rog, mama mea are cancer la san gradul 2b, a fost operata(i s-a extirpat un san) si a facut chimioterapie.ea este in pensie pentru limita de varsta, are dreptul la indemnizatie de handicap? doctorul oncolog a spus ca nu are dreptul la indemnizatie deoarece are cancer gradul 2 b?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:12, 28 Octombrie 2013
Numai comisia de expertiza medicala persoane cu handicap,detine autoritatea si competenta sa analizeze documentele medicale ,sa coroboreze cu starea si stadiul afectiunii si in final sa se pronunte daca emite decizie/certificat de incadrare in grad de handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grad de handicap loredana69 loredana69 stie cineva sa mi spuna daca evaluarea gradului de handicap in afectarea functiilor vederii se face in functie de dioptrii(acolo unde e cazul)?unde pot gasi ... (vezi toată discuția)
Grad de handicap si insotitor floraresu floraresu Tatal meu a fost operat de colon si i-au facut un anus contra naturii. Are cancer stadiul 4. La ce grad de handicap se incadreaza si poate avea si ... (vezi toată discuția)
Handicap ori ba? sorinelo sorinelo Mama are 73 ani, acum cca 3 ani a fost diagnosticata cu nodul cancerigen sub bratul drept,in urma operatiei de vreo 40 centimetri i s-a extirpat un san, a ... (vezi toată discuția)