avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... grad de handicap si insotitor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

grad de handicap si insotitor

Tatal meu a fost operat de colon si i-au facut un anus contra naturii. Are cancer stadiul 4. La ce grad de handicap se incadreaza si poate avea si insotitor?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: floraresu , utilizator 18:58, 27 Septembrie 2012
Numai comisia medicala de expertiza persoane cu handicap este autorizata si competenta sa analizeze documentele medicale si eventual sa emita decizie/certificat de incadrare in grad de handicap
In situatia in care tatal dv obtine decizia/certificatul de incadrarea in grad de handicap,in baza acestuia contactati serviciul specializat din primarie care va analiza situatia si se va pronunta daca exista in cazul tatalui dv,conditiile legal impuse pentru acordare insotitor
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lndemnizatie handicap pentru cancer la san gradul 2b atviorica atviorica Imi spuneti va rog, mama mea are cancer la san gradul 2b, a fost operata(i s-a extirpat un san) si a facut chimioterapie.ea este in pensie pentru limita de ... (vezi toată discuția)
Handicap in cancerul de san carmenilona carmenilona In iunie 2013 am suferit o operatie de mastectomie totala san stang in urma diagnosticarii cu cancer de san. Pot beneficia de certificat de handicap? Daca da, ... (vezi toată discuția)
Epilepsie caldararucaty caldararucaty buna ziua am un copil de 8 ani si este diagnosticat cu epilepsie si intarziere psihica usoara as vrea sa stiu la ce grad de handicap se incadreaza si ce ... (vezi toată discuția)