avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.. Am moștenit de la părinți o casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.. Am moștenit de la părinți o casa batraneasca(construita ...

Bună ziua.. Am moștenit de la ppariti o casa batraneasca(construita în 1920) împreună cu fratele meu și 1000m extravilan. Vreau sa știu cât este taxa pt vânzare cumpărare. Vreau partea mea sa vând fiului meu.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:56, 24 Decembrie 2023
Va duceti și va interesați la un notar, conteaza cât valorează cf grilei.
Depinde unde e casa batraneasca în Primăverii,la Pătârlagele,în Poiana Brașov etc.Discutati cu un notar public din zona respectiva, taxele variază în funcție de valoarea imobilelor din grila notariala(teren liber,categorie folosinta,vechime construcție etc).
Bună ziua. Casa se situează în Com Draganesti Jud. Prahova.
Doamna, va prezentați cu actele la un notar.
Pt extravilan e si o procedura speciala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea axxela axxela as dori sa aflu: dupa decesul unuia dintre parinti, la cate zile se face succesiunea ? Am inteles k este un interval de timp in care nu platesti, iar daca ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa gabrielion gabrielion Buna ziua!Vreau sa cumpar o casa batraneasca la tara.Ce obligatii am eu si ce obligatii are vanzatorul?Cine plateste taxele notariale si care ar fi cuantumul ... (vezi toată discuția)
Atacare act vanzare cumparare Danbz Danbz Buna dimineata,bunicul meu a fost casatorit de doua ori,din prima casatorie au rezultat 5 copii printre care si tatal meu.Prima sotie(bunica) a decedat in ... (vezi toată discuția)